Större jobb

Lång erfarenhet av större jobb. Räcker det med en maskinpark i världsklass för att producera de något större volymerna? Vi tror inte det. Det krävs noggranna människor med stor kompetens och erfarenhet. Tänk att du ska leverera 15.000 broschyrer med kort varsel, eller en 64-sidig katalog i 100.000 exemplar på 30 olika språk och distribuera den över hela världen. Då måste man kunna leverera i tid, garantera att varenda liten del håller samma höga kvalitet och se sekretessen som en självklarhet. På Billes kan vi det. Vi har den samlade kompetensen, från original och prepress till efterbehandling och lager­hållning, under samma tak. För dig som kund blir det kortare ledtider, mindre miljöpåverkan och mer kostnadseffektivt. 

Tekniken vi använder för de lite större jobben

Vår Roland 705 är en effektiv 5-färgspress med lackverk. Vi kan producera upp till fem färger samt vatten eller UV-lack på en och samma gång. Lackerna kan vara partiella eller heltäckande. Matt-, silk- eller glosslack. Vilket föredrar du?
I vår Roland 708 trycker vi upp till åtta färger på ena sidan arket, eller fyra på vardera. Det blir både tids- och kostnadseffektivt. Båda pressarna producerar dygnet runt, så vi har stor kapacitet och klarar extremt korta leveranstider. 

Marknadens bredaste erbjudande